Samoposlužni aparati za tople napitke i snack proizvode

Instalacija aparata

Instaliranje aparata vršimo na vlastiti trošak, a u slučaju eventualnog raskida Ugovora, odnosno deinstaliranja samoposlužnog aparata, prostor vraćamo u prijašnje stanje. Redovito punjenje aparata vršimo svakodnevno vlastitom servisnom službom, a eventualne zastoje uklanjamo u najkraćem mogućem roku. Pridržavamo se strogih higijenskih pravila. Naš primarni cilj u distribuciji proizvoda je kvaliteta istih, te zadovoljstvo onih koji se koriste našim uslugama, stoga na reklamacije reagiramo odmah.

Sagoma Luce

Image

Sagoma Luce, elegantan, atraktivan i osvijetljen samostojeći aparat, ugodnom uslugom. Ispis vašeg izbora na LED displeju. Svježe mljevena zrna kave osiguravaju napitak bez gubljenja ključne arome kave. Inovativna značajka omogućuje programiranje brzine miješanje te time prilagoditi gustoću napitka. Sagoma Luce omogućuje izvanredne uštede energije kroz tjedno programirano isključivanje, i čuva stroj u stanju temperature kada je neaktivan.

Dimenzije: 1830 x 625 x 555 mm
Težina: 100 kg
Potrošnja: 1700 WCaffe Europa

Image

Elegantan i jednostavan dizajn koji odaje počast arhitektonskim motivima talijanske renesanse. Prekrasna rasvjeta omogućava uvid u proces doziranja napitka. Korisničko sučelje od 16 tipki za odabir. Grafički jednobojan zaslon s pozadinskim osvjetljenjem. Značajna ušteda energije sa stand-by opcijom a istovremeno održavanje temperature kada je neaktivan.

Dimenzije: 1830 x 575 x 660 mm
Težina: 108 kg
Potrošnja: 1700 WXM

Image

Automatski XM, nudi kremastu kavu i druge napitke. Pouzdan i svijetleći aparat, kompaktna stanica za napitke, pogodan za male i srednje zajednice. Elegantan, stvara prijateljsku atmosferu noću i danju, te privlaći ljude svjetlom. XM omogućuje izvanredne uštede energije kroz tjedno programirano isključivanje, i čuva stroj u stanju temperature kada je neaktivan.

Dimenzije: 765 x 410 x 575 mm
Težina: 46 kg
Potrošnja: 1700 WSlave

Image

Sagoma Luce, elegantan, atraktivan i osvijetljen samostojeći aparat, spojen u jedan aparat sa Xtra Snack Slave aparatom za snack proizvode. Zajedno nude tople i hladne napitke, kao i snack proizvode.

Dimenzije: 1830 x 1205 x 575 mm
Težina: 270 kg
Potrošnja: 2300 WRondo

Image

Jednostavan, ali elegantan dizajn, Rondo nudi kompletno rješenje aparata za osveženje. Rondo ima kapacitet za ponuditi široku paletu proizvoda i dovoljno je fleksibilan za ponuditi razne kombinacije snack proizvoda. Jednostavan za rukovanje sa jednostavnim interaktivnim tipkama.

Dimenzije: 1830 x 880 x 890 mm
Težina: 280 kg
Potrošnja: 510 WSnakky

Image

Samoposlužni aparat srednjeg prodajnog kapaciteta, podijeljen je na kolone i etaže. Etaže su podesive, prednost im je da u njih stanu proizvodi različitih dimenzija. Unutrašnjost aparata je osvijetljena, pa proizvodi dolaze do izražaja. Jednostavan za uporabu i punjenje. Aparat je atraktivnog dizajna. Može se podesiti na razne oblike plaćanja.

Dimenzije: 1700 x 707 x 860 mm
Težina: 190 kg
Potrošnja: 345W
Aparati su najnovija generacija automatske distribucije i izvanrednog dizajna. Aparati izdaju napitke potpuno automatski, odnosno sami izbacuju čašicu, žličicu, šećer po želji, pripravljaju napitak i u roku od 10-ak sekundi isti je spreman za konzumaciju. Aparati za hladne napitke i snack proizvode na spirale, aparat je osvijetljen, korisnicima lak i jednostavan za uporabu, te vraća višak ubačenog novca.