Samoposlužni aparati za tople napitke i snack proizvode

Tvrtka VALENTIVI d.o.o. Zagreb, osnovana je 06. prosinca 1990. godine, kao poduzeće za uvoz-izvoz, trgovinu na veliko i malo. Tvrtka se 1995. godine, počela baviti distribucijom napitaka i proizvoda putem samoposlužnih aparata, te na tom poslovnom području bilježimo kontinuirani rast.

Zapošljavamo stručne i visoko motivirane servisere koji svakodnevno održavaju aparate, sastavni dio tima čini i stručna služba za analizu i plan – imamo razvijenu prodajnu i distribucijsku mrežu na području grada Zagreba i šire okolice.

Instaliranje aparata vršimo na vlastiti trošak, a u slučaju eventualnog raskida Ugovora, odnosno deinstaliranja samoposlužnog aparata, prostor vraćamo u prijašnje stanje

Ponosimo se kvalitetnom suradnjom s proizvođačima i distributerima sirovina i konfekcioniranih proizvoda u Hrvatskoj i Europi na Vaš cijenjeni upit odgovaramo odmah, dostavljamo Ponudu sa asortimanom i cjenikom

Gdje naći naše aparate

Naše usluge koriste mnoge tvrtke raznih profila, državne, vjerske i javne institucije, zdravstvene i obrazovne ustanove. Na svakom smo koraku, uvijek na usluzi.   Našim korisnicima odgovara jednostavna, brza i profesionalna usluga. Jedna od najvećih prednosti ovakve usluge manifestira se u zadržavanju djelatnika, školaraca, studenata i posjetitelja unutar prostora u kojem trenutno borave. Kvaliteta je prepoznata i korisnici nam se vraćaju na obostrano zadovoljstvo.